Водоспад Воєводин

  Posted in Uncategorized on

  by swan

  , , ,

Недознятий минулого разу Воєводин і околиці не давали мені спокою, тому минулих вихідних в компанії Олексія і Юрка вибрались туда ще раз. З ночівкою, розслабитись і пофоткати.

ще пару фоток під катом


2.

Полазив трохи вздовж потоку, є кілька непоганих перекатів, але майже всі вони були на сонці – збився. Хоча, за хмарної погоди, наявності рибальських чоботів по пах і важкого штатива там можна щось викомбінувати.

3.

Тут ми зібрались і пішли в розвідку на водоспад на одному з верхніх притоків Воєводина (серед закарпатських туристів відомий під назвою Юнтур). А наступного дня у мене несподівано швидко здох акумулятор. Тоді я погрішив на постійну роботу LiveView, хоча якась смутна підозра лишилась, бо акумулятор достатньо потужний, щоб не дохнути від сотні кадрів. Тільки приїхавши додому, я виявив причину, зливши з карточки близько 500 чорних рав-ів у часовому проміжку між двома водоспадами 🙂 Маю погану звичку класти фотоапарат у рюкзак, не від’єднуючи дистанційний пульт, і, швидше всього, по дорозі на ньому до чогось затислась кнопка… Але то може і на ліпше, бо не назнімав ще півсотні однотипних кадрів. Майже все, що хотів – встиг. Примітив ще калька цікавих перекатів.

4.

5. тут я гілочку на ПП спочатку забрав, а потім повернув, де лежала, без неї зовсім прісно 🙂

6.

Продовження буде.